+386 41 385 757 info@valmer.si

SERVIS, IZPOSOJA IN PRODAJA

Kot zastopniki dveh vrhunskih, svetovno znanih proizvajalcev vam nudimo strokoven servis, prodajo ter usposabljanje za delo z instrumenti oz. opremo.

Če se je vaš instrument poškodoval, je v okvari ali nek instrument le redko uporabljate, si lahko pri nas izposodite profesionalne instrumente in opremo za validacijo čistega prostora, sterilizatorja, ter mapiranje temperature in relativne vlage.

SERVIS

Smo pooblaščeni servis proizvajalca PMS za območje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne Gore in Severne Makedonije. Servisiramo njihove števce delcev v zraku in tekočinah ter vzorčevalnike zraka.

Ukvarjamo se tudi s servisom fotometrov in generatorjev aerosola proizvajalcev ATI in DOP Solutions.

Ker imamo inženirsko žilico ter dolgoletne izkušnje znamo popraviti še marsikateri števec delcev, generator aerosola, delilnik (dilutor), digitalni merilnik… Če imate nedelujoč instrument bomo dali vse od sebe, da ga popravimo.

IZPOSOJA

Pri nas si lahko izposodite profesionalne instrumente in opremo za validacijo/kvalifikacijo:

  • Čistega prostora: fotometer, generator aerosola, tlačni ventilator, števec delcev, anemometer, diferencialni manometer.
  • Sterilizatorja: referenčni termometer, termoblok, validator s termočleni in tlačnim zaznavalom ali brezžična zaznavala (»data loggerje«) ter računalnik s programsko opremo skladno z regulativo FDA Title 21 CFR Part 11.
  • Liofilizatorja: referenčni termometer, termoblok, validator s termočleni in računalnik s programsko opremo skladno z regulativo FDA Title 21 CFR Part 11.
  • Mapiranje temperature in relativne vlage: referenčni termometer, termoblok, validator s termočleni in zaznavali relativne vlage ter računalnik s programsko opremo skladno z regulativo FDA Title 21 CFR Part 11.

Vsi instrumenti imajo veljaven kalibracijski certifikat. Pred uporabo vas bomo usposobili za rokovanje z njimi, v času izposoje pa vam bomo na voljo za dodatne informacije oz. pomoč.

PRODAJA

Smo zastopnik priznanega ameriškega (ZDA) proizvajalca ATI, ki izdeluje instrumente in opremo za validacije čistih prostorov. Pri nas lahko kupite njihove fotometre, generatorje aerosola in ostale produkte.

V našem rednem prodajnem programu so še:

  • olje za hladni in vroči generatorj aerosola
  • cevi za vzorčenje zraka
  • termočleni tipa T s teflonsko izolacijo (primerni za validacijo/kvalifikacijo zamrzovalnika, hladilnika, inkubatorja, avtoklava…)
  • termočleni tipa T s kaptonsko izolacijo (primarno namenjeni za validacijo/kvalifikacijo suhega sterilizatorja, sterilizacijskega tunela, depirogenizatorja in depirogenizacijskega tunela)
  • razna oprema in droben material, ki se uporablja za validacijo/kvalifikacijo čistega prostora, sterilizatorja ter mapiranje temperature in rh, kot je npr. ampula za dimni test, uvodnica za termočlene, priključki (konektorji) za termočlene, razni priključki in reducirni kosi, tesnila,…

Pomagali vam bomo izbrati ustrezen instrument za vaš proces, usposobili vas bomo za delo z njim ter poskrbeli za kalibracijo in servis. Vedno smo vam na voljo tudi za dodatne informacije in pomoč.

Valmer storitve in prodaja d.o.o.

Valmer d.o.o.

Email

info@valmer.si

Kontakt

Tel.: 07 33 22 602
Faks: 07 33 22 585

Call Now Button