+386 41 385 757 info@valmer.si
O nas

Da bi se vam kar najbolje predstavili smo v nadaljevanju za vas pripravili osnovne informacije o tem kdo smo in kaj nudimo, kakšna je naša vizija,
kaj o nas menijo naše stranke, predstavljamo vam naše partnerje ter
način kako stopiti v stik z nami.

SPOZNAJTE NAS

Kdo smo?

Začetki podjetja segajo v leto 1989 pod takratnim imenom Valideng d.o.o. Osnovna dejavnost podjetja so bile validacije čistih prostorov, avtoklavov, suhih sterilizatorjev in temperaturna mapiranja. Vse od ustanovitve stalno izboljšujemo merilne in kalibracijske zmožnosti (CMC) ter širimo obseg dejavnosti. Tako se danes ukvarjamo še s kalibracijami termometrov, merilnikov tlaka, števcev delcev PMS  ter servisom merilne opreme in instrumentov. Pri delu uporabljamo vrhunsko opremo in profesionalne instrumente.

Pri nas lahko kupite termočlene s teflonsko ali kaptonsko izolacijo, cevi za vzorčenje zraka, olje za generatorje aerosola in razen droben material. Smo tudi zastopnik priznanega ameriškega proizvajalca ATI, ki izdeluje instrumente in opremo za validacijo čistih prostorov. Nudimo vam tudi servis in izposojo opreme.

Primarno sodelujemo z bolnišnicami in farmacevtskimi podjetji. V manjši meri pa tudi s podjetji, ki se pri svojem delu tako ali drugače srečujejo s čistimi prostori (izgradnja in uporaba), laminarji, prezračevanjem, mapiranjem temperature in relativne vlage, sterilizatorji. Z največjim veseljem pa bomo po svojih močeh pomagali tudi vam.

Naša vizija

Z namenom doseganja kontinuiranega napredka, tako z vidika kakovosti kot izboljševanja merilnih in kalibracijskih zmogljivosti smo zastavili osnovne operativne cilje, ki so temelj naše politike kakovosti.

Naši cilji so: 

I. Strokovno in nepristransko izvajanje meritev ter poročanje o rezultatih.

II. Vzdrževanje visoke kakovosti izvedbe meritev ter stalno izboljševanje merilnih in kalibracijskih zmogljivosti.

III. Dosledno spoštovanje postopkov, ki jih predpisujejo Poslovnik kakovosti, dokumenti sistema vodenja in posamezni postopki dela.

IV. Dosledno spoštovanje zahtev, ki izvirajo iz zakonskih predpisov, standardov za posamezno področje, nadzornih organov in dogovorov s strankami.

V. Zadovoljitev legitimnih zahtev strank.

VI. Varstvo osebnih podatkov in poslovnih skrivnosti.

VII. Stalno izboljševanje sistema vodenja in kakovosti.

VIII. Primerno skrb za instrumente in opremo.

IX. Vsem zaposlenim zagotoviti izobraževanja in ustrezne delovne pogoje, s poudarkom na varnem delu.

X. Akreditirati meritev po standardu ISO/IEC 17025.

  Kvaliteta zagotovljena

  Naši partnerji na poti k učinkovitosti

  Sodelujemo s svetovno uveljavljenimi in priznanimi strokovnjaki na svojem področju.

  astrotech

  Strokovnjaki za projektiranje v procesnem strojništvu, avtomatizacijo procesov, validacije/kvalifikacije in zahteve GxP.

  air techniques international

  Priznan ameriški (ZDA) proizvajalec opreme za validacijo/kvalifikacijo čistih prostorov in testiranje filtrov. Kot npr fotometer, generator aerosola, sistemi za avtomatizirano testiranje filtrov, …

  Priznani ameriški (ZDA) proizvajalec števcev delcev, mikrobioloških vzorčevalnikov zraka, sistemov za nadzor okolij (enviromental monitoring system)… 

  ZADOVOLJSTVO STRANK

  MNENJA NAŠIH STRANK

  Mnenje naših strank nam veliko pomeni. V skladu z našim sistemom kakovosti med strankami občasno izvedemo anketo, da pridobimo in analiziramo povratne informacije o našem delu. Rezultati pridobljeni z zadnjo anketo so prikazani na grafih na levi strani.

  Kako dolgo že sodelujete z nami?
  Zakaj ste se odločili za naročilo naših storitev? Posamezni kriterij ocenite z 1 (nepomembno) do 5 (zelo pomembno)
  Kako ocenjujete izvedeno storitev? Posamezni kriterij ocenite z 1 (slabo) do 5 (odlično)

  Valmer storitve in prodaja d.o.o.

  Valmer d.o.o.

  Email

  info@valmer.si

  Kontakt

  Tel.: 07 33 22 602
  Faks: 07 33 22 585

  Call Now Button